SpalatorieAutoturismePitesti SpalatorieAutoPitesti

Slideshow image

 
 
Spalatorie Autorizata pentru dezinfectia Autoutilitarelor de Transport Alimente

 
Spalatorie
Auto
Detailing Auto Bar si Jocuri
de Noroc
 
Spalatorie
TIR
Dezinfectie
Autoutilitare
 
●   SPALAT EXTERIOR CU SPUMA: prespalare, spuma activa, solutie jenti, solutie insecte, clatire, ceara lichida, uscare, verificare finala
 
●   CURATAT INTERIOR: aspirat interior, degresat geamuri, curatat bord si panouri usi, spalat presuri, verificare finala
 
●   SPALAT MOTOR: protejare elemente electrice, solutie motor, spalare, suflare aer comprimat, verificare finala
 
      Detailing
                     Auto

 PROMOTII

 
●   Curatat exterior - Ceara GRATIS
 
●   Interior + exterior - Ceara GRATIS
 
* In perioada de iarna cand se foloseste apa calda la spalat exterior, ceara nu este gratis
 

 
Polish Exterior

Finisajele masinii dvs. sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea

 

apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care nu ies la spalare. De aceea

aveti nevoie de polish auto.
 
           De fiecare data se incepe cu decontaminarea suprafetelor folosindu-se argile speciale care inglobeaza impuritatile din porii vopselei si lacului fara a afecta insa suprafata.
 
        Dupa aceasta etapa urmeaza polisharea (lustruirea) care de obicei se realizeaza in mai multi pasi, in functie de starea suprafetei. Rolul principal al polish-ului este de a indeparta zgarieturile fine ce duc la pierderea luciului.
 
        Ultimul pas de tratament al vopselei este aplicarea unei protectii cu polimer sintetic ce nu permite trecerea umezelii si a microparticulelor. Straturile de polimer formeaza un scut rezistent, incolor si elastic.
 

CLICK peste Foto

 

 
Detailing Interior

Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc,

  se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.
 

       Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freacă. Un alt accesoriu folosit īn aspirare este pistolul de aer īn linie cu care se suflă īn prealabil grătarele, cusăturile, īmbinările şi, īn general, spaţiile īnguste şi foarte greu accesibile.

 

        Pentru petele de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere īn funcţie de tipul petei.

 

       Ulterior curăţării de mai sus, se realizează o şamponare generală a īntregii suprafeţe. Este vorba de īntreaga mochetă, de părţile textile ale tapiţeriei şi de suprafeţele de vinil. Şamponarea se face folosind o maşină rotativă cu perii din plastic de două dimensiuni pentru īnălţimea părului sau manual cu diferite perii şi cu un sampon spumant.

 
        Pentru extractie si limpezire se foloseşte un aspirator special de putere, prevăzut cu un īncălzitor de apă īn linie. Apa fierbinte este pulverizată pe suprafaţă şi apoi aspirată īmpreună cu spuma şamponului. Īn cazul īn care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un şampon specific cu spumare redusă. După ce se limpezeşte şi se extrag bine resturile de apă din material, se usucă interiorul folosind o aerotermă specială.
 
        Tapiţeria textilă, mocheta şi plafonul se tratează, dupa uscare, cu un protector textil special. Aceşti protectori formează o peliculă subţire la suprafaţa materialului, lăsāndu-l īn acelaşi timp să respire. Pelicula conferă un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejāndu-l şi conferindu-i rezistenţă la murdărire.
 

         Pentru a-şi păstra aspectul şi calităţile, finisajele din piele necesită o īngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratată īşi pierde elasticitatea, se īntăreşte si devine casantă. Tratamentul pielii se face din doi paşi: curăţarea cu un curăţitor special cu pH-ul echilibrat īn aşa fel īncāt să nu atace pielea şi folosirea unui balsam special proiectat care intră rapid īn piele redāndu-i elasticitatea şi moliciunea.

 
Polish Faruri

Polish-ul farurilor pentru curatarea depunerilor, eliminarea zgarieturilor si redarea

 

transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.

 
        Majoritatea masinilor au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern, pe suprafata lor apar denivelari sau pete sterse.
 
        Farurile devin opace si exteriorul masinii dvs nu mai este atat de atragator. Pe langa aceasta scade capacitatea optica a farurilor, lumina devine opaca, vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii vehiculelor ce vin din fata.
 
        Aplicarea de polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafetei exterioare si a proprietatilor optice de dispersia a luminii a farurilor din material plastic
 
Spalat Covoare

De curand, Profesional Wash Car a achizitionat doua utilaje destinate spalarii covoarelor

  si mochetelor
 
Este vorba de o Perie automatizata pentru samponat si curatat umed si o Centrifuga pentru stoarcerea covoarelor, contribuind astfel la scurtarea duratei de uscare.
 
Pretul Serviciilor de "Spalat Covoare" este de 10 RON / mp., pret care include transportul tur-retur pe raza Municipiului Pitesti. Fara transport, pretul este de 8 RON / mp.